Step 1: app လေးကို ဖိထားလိုက်ပါ။ setting box လေးပေါ်လာသည့်အခါ "i"လေးကို နှိပ်ပါ။




Step 2: Permissions ကို နှိပ်ပါ။


Step 3: NOT ALLOWED အောက်တွင် ရှိနေသော Camera ကို နှိပ်ပါ။ 



Step 4: “Allow only while using the app” ကို ရွေးချယ်ပါ။



Step 5: အခြားသော feature များကိုလည်း camera ကဲ့သို့ allow လုပ်ပေးပါ။ 



Step 5: NOT ALLOWED အောက်တွင် ဘာမှမရှိ‌တော့သည်အထိ allow လုပ်ပေးပါ။